fbpx

Teknikere

Våre kunder skal få god hjelp, uansett hva deres problem er. Derfor har vi i PC Vennen dyktige medarbeidere. Vår policy er at alle våre teknikere skal ha relevant utdanning og erfaring. Videre stiller vi krav til at de skal kunne kommunisere med alle kunder, uansett hvilke tekniske forutsetninger kunden har.

Alle våre teknikere har et individuelt forhold til kundene sine. Derfor oppleves det trygt og tillitsfullt å få en tekniker fra PC Vennen på besøk. Nye kunder hos PC Vennen får tildelt en fast tekniker. Han er derfor kjent med oppsettet til hver enkelt kunde og er derfor mer effektiv. Dette kommer også kunden til gode når fakturaen kommer.

Foto: Peder Klingwall, VizPro

Harald Brevig

Harald Brevig

Harald Brevig lekte seg med data som barn og lekte seg videre til utdanning og yrke. Han studerte ved NITH i tre år og gikk ut med bachelorgraden i informatikk i 2002. Deretter jobbet han i to år med PC-salg og support. I 2005 startet han Pc Vennen og er i dag både tekniker og bedriftsleder.

Kim Kjær

Kim Kjær

Kim Kjær er en blid og hyggelig it-nerd, og elsker alt som er teknologisk. Kim drømmer om printerdrivere på sin fritid, og gleder seg over å sette dem opp. Kim har jobbet med printer support i 3 år før dette har lang erfaring fra support. Kommer det blanke ark ut av skriverne kan du spørre etter Kim.

Ottar Kittelsen

Ottar ble interessert i elektronikk etter å ha lekt med modelltog som barn. Veien var da kort til å utdanne seg til radio tv reparatør. Tok tilleggsutdannelse innen digitalteknikk og begynte med utvikling av testprogram for digitale krets kort. Har jobbet med drift av nettverk, servere og oppsett av pc-er brukt i produksjonen av elektronikk i Tandberg Data.

Takk for at du tok kontakt!

Meldingen din har blitt sendt til PC Vennen og vi tar kontakt Så fort som mulig.

Lukk