PC hjelp

PC hjelp

Trenger du PC hjelp i Bærum? Trenger du PC hjelp i Asker? Da har du kommet rett! Vi tilbyr en rekke ulike tjenester innenfor PC hjelp til bedrifter og privatpersoner.

En oversikt over våre tjenester for PC hjelp kan du finne her.

Vi har også skrevet en rekke artikler om temaer og problemstillinger våre kunder ofte trenger hjelp med PC-en til. Artiklene er delt opp i temaer under her. Vi har også en videoblogg hvor vår daglig leder Harald Brevig snakker om ulike temaer for de som trenger hjelp med PC.

Vi hjelper både privatpersoner hjemme og bedrifter med deres PC-problemer. Ta kontakt så hjelper vi deg med ditt problem!

PC hjelp – Epost og uønsket epost

Uavhengig om du er plaget med uønsket epost eller trenger å opprette en ny epostadresse kan vi hjelpe. Lurer du på hvordan bli kvitt spam, sette opp ett spamfilter til epost eller har for mye søppelpost i Gmail? Da kan PC Vennen hjelpe!

Vi har også god erfaring med Outlook, Microsoft Exchange og oppsett av eposter og domener, så om du trenger ny epost hjelper vi deg mer enn gjerne.

Våre artikler om hvordan bli kvitt spam og tips til epost for bedrifter finner du her.

PC Hjelp – Full harddisk?

Det er lite man utsetter mer ved vedlikeholdet på PC-en sin enn å rydde harddisken. Den fylles raskt opp av nedlastede filer, programmer, bilder og videoer. Ofte er det så enkelt som å slette ting du ikke trenger lenger, mens andre ganger trenger man å gå litt dypere til verks. Vi utfører derfor diskrydding, som frigjør plass på din maskin.

Vi kan også hjelpe deg med å sette opp skylagring som lagrer filene i skyen, men kun opptar plass på maskinen din når du trenger dem. Vi hjelper også med å installere ny harddisk til PC om du trenger det.

Vi har også samlet 4 tips her til hvordan du kan skaffe mer plass på en full harddisk.

Hjelp med ny PC

Om du begynner å få treg PC, kan det være tegn på at du trenger ny PC. Noen PC-er blir trege av virus eller krevende programmer, og en reinstallasjon eller opprydning kan derfor ofte løse problemet. Vi kan selvfølgelig bistå med dette. Om dette ikke hjelper, er det på tide med ny PC.

Vi får ofte spørsmål omkring hva man må tenke på ved kjøp av ny PC. Vi kan gjerne hjelpe til med å finne en bra PC, og hvis du trenger hjelp til å sette opp en ny PC.

Nettet detter ut hele tiden 

Vår absolutt mest etterspurte artikkel handler om nettverk som detter ut. Det at nettet detter ut er ett problem mange av oss sliter med, og er fryktelig irriterende. Så her følger PC Vennens tips til hvordan du kan forhindre at nettet detter ut

Om du behøver annen hjelp med PC, er det bare å ta kontakt!

Takk for at du tok kontakt!

Meldingen din har blitt sendt til PC Vennen og vi tar kontakt Så fort som mulig.

Lukk