Microsoft 365 for små bedifter

Pass på at Microsoft 365 for små bedifter ikke bare blir tåkeprat. Snakk med oss!

Lurer du på hva Microsoft 365 betyr for deg og din bedrift, kan du lese mer om dette under. Vi har også en videoblogg hvor vi snakker om dette temaet.

Microsoft 365 er Microsoft sin plattform for alle typer bedrifter, og inneholder det din bedrift trenger for å jobbe mer effektivt, sømløst og sikkert

Du og dine kollegaer kan dele mapper med filer, noe som gjør at alle har tilgang til nyeste versjon hele tiden. Endringene blir umiddelbart tilgjengelig for alle. Outlook-kalenderen snakker med Skype, som gjør at du lett kan se om kollegaen du trenger å snakke med sitter i ett møte eller er hos kunde, eller om han/hun er ledig for en samtale. Effektivt samarbeid er nøkkelordet her! Alle programmene er tilgjengelig på både PC og mobil, som gjør at du også kan arbeide mens du er på farten. Med Word og sherepoint kan flere arbeide i de samme dokumentene.

Skulle du miste PC eller Mac en din – logger du deg enkelt inn en ny maskin og fortsetter ditt arbeide. Dette fordi alle dine dokumenter, filer, bilder etc ligger trygt lagret i Ondrive.

Velg Microsoft 365 som passer ditt behov

Microsoft 365 kommer i flere forskjellige produktpakker. Den mest kjøpte produktpakken er Microsoft 365 business. Med business får du løsning som inneholder følgende: exchange e-post, word, exel, ppt m.m. Du får også mulighet til dele filer med alle i bedriften på en enkel og effektiv måte. Enklere blir det ikke.

Microsoft Business har 4 alternative pakkeløsninger – alt etter bedriftens behov.

Om du bare vil ha Office pakken lokalt på din maskin med Microsoft sin skylagring, heter pakken Microsoft 365 apps. Dersom du kun ønsker å jobbe i Microsoft sin skyløsning heter pakken Microsoft 365 basic.

For deg som driver bedrift og som ønsker å jobbe både lokalt og i Microsoft sin skyløsning heter pakken Microsoft 365 business standard. Microsoft sin mest omfattende småbedrifts pakke er business Premium har en rekke tilleggsfunksjoner rundt og sikkerhets og administrasjon av PCer.

Du kan også mixe mellom de forskjellige pakkene og velge det du trenger til deg og dine brukere.

Det kan være at noen kun trenger e-post mens andre har behov for alle funksjonene. Med Microsoft 365 er det meget enkelt å tilpasse produktpakkene til ditt behov.

Samme bruker kan benytte Office pakken på 5 forskjellige enheter; kontorpc-en, hjemmepc-en, nettbrett og mobil. Enda har du en versjon ekstra

Du har alltid siste versjon

Tegner du et abonnement er oppgraderinger alltid inkludert i abonnementet. Alt av nye funksjoner oppgraderes fortløpende til alle kunder.

Jobb hvor du vil – når du vil med Microsoft 365

Ved å benytte Microsoft 365, åpner det for at man lettere kan jobbe fleksibelt i forhold til tid. Det åpner for også hjemmekontor når det plutselig er planleggingsdag i barnehagen. Og hvis du vil ta deg litt ekstra ferie, men være tilgjengelig hvis det dukker opp krisesituasjoner på jobb, er du alltid beredt om du jobber i skyen.

Hvorfor velge PCVennen

PC Vennen er en sølvpartner hos Microsoft. Dette betyr at vi har lang erfaring og bred kompetanse ved å jobbe med Microsoft 365. Dette betyr at PC Vennen er en trygg partner for deg. Velger du oss får du din faste service tekniker som kjenner deg og din bedrift. Din faste servicetekniker vil også kunne hjelpe bedriften din videre med dine dataløsninger etter hvert som du vokser. Du vil også få tilgang til en skreddersydd support løsning tilpasset din bedrift. Hos oss møter du kun serviceteknikere som brenner for de gode pc løsningene. Med over 15 års erfaring kan du være trygg på at vi finner den beste Microsoft 365 løsningen og deg og din bedrift.

Om du synes dette høres ut som noe for din bedrift, eller du trenger råd og veiledning på temaet, nøl ikke med å ta kontakt!

Takk for at du tok kontakt!

Meldingen din har blitt sendt til PC Vennen og vi tar kontakt Så fort som mulig.

Lukk