fbpx

Julehilsen fra PC Vennen AS – God Jul!

PC Vennen AS ønsker med dette alle våre kunder og partnere en riktig god jul og godt nytt år!

Vi har lagt bak oss et år med mange spennende oppdrag og nye kunder. Samtidig kunne vi ønske vår nye tekniker Rasmus velkommen i selskapet. Vi har selvsagt åpent i hele romjulen, så om du får PC-problemer i løpet av julefeiringa er det bare å ta kontakt!

Vår neste video, hvor vi fortsetter å gi våre kunder tips og triks; kommer på nyåret. I mellomtiden kan du se våre tidligere videoer her.

Julegavetips

Mangler du fortsatt en julegave til deg selv, en kollega eller dine kjære, så har vi et godt tips. Dette er noe alle bør ha, både unge som eldre. Når dagens PC-er kommer med mindre harddisker er det smart med ekstern harddisk som gir deg ekstra lagringsplass. Denne kan brukes som oppbevaring av store filer, flytting av filer mellom maskiner eller som backup. Og backup av viktige filer er alltid smart å ha. Ikke minst alle familiebildene som ligger på en PC som «kræsjer», da er det godt å vite at det ligger en ekstra kopi på den eksterne harddisken. For kun 750,- er julegaven sikret.

Vår anbefaling er en harddisk fra Western Digital Elements med 1TB lagringskapasitet til kun kr. 750,-. Denne er driftsikker, stabil og kommer i et lite format som er lett å ta med seg. Du kobler den enkelt til PC-en via den medfølgende USB kabelen. Funker både med Windows og Mac. Bestill her.

God jul - gavetips God jul 2 - gavetips

  • Pris: 750kr
  • Lagringskapasitet: 1 TB (1000GB)
  • Størrelse: 8,2cm x 11,1cm x 1,5cm
  • Vekt: 130 g
  • Farge: Sort
  • Tilkobling: Micro USB – 3.1

Bestill her

God jul!

Takk for at du tok kontakt!

Meldingen din har blitt sendt til PC Vennen og vi tar kontakt Så fort som mulig.

Lukk