fbpx

Nettet detter ut hele tiden, hva gjør jeg?

Dagens moderne familie, med foreldre med jobb-PC-er, barn med skole-PC-er og nettspill, og lokalt nettverk tilkoblet både iPad, iPhone og skriver, skaper større og større trafikk i nettverket. Mange av våre kunder opplever derfor oftere og oftere at internettilkoblingen faller ut.

Du er ikke alene om du opplever regelmessig at nettet detter ut. Dette ikonet fører ofte til høyt blodtrykk og kraftsalver av dimensjoner:

slik ser det ut når nettet detter ut

Ofte er løsningen å ta ut og inn strømmen av modemet (routeren) som du har fått levert av Internettleverandøren. Mange blir ganske lei av stadig å bli avbrutt midt i viktig arbeid og måtte skru av og på modemet.

Se også vår video med tips om dette under, og vi har også en YouTube-kanal med flere videoer om PC-relaterte tips.

Den vanligste årsaken til at nettet detter ut er at standardmodemet som er levert av internettleverandøren ofte er av dårlig kvalitet. De tåler rett og slett ikke den store nettrafikken som går gjennom routeren. Men det kan du enkelt gjøre noe med: Internettleverandøren kan nemlig ikke tvinge deg til å bruke deres modem. Du kan derfor kjøpe et bedre modem selv og bytte ut det gamle. Da vil du oppleve færre problemer: at du ikke mister Internett like mye, at det går littegrann fortere og at nettet er mer stabilt.

Så mitt råd til deg er at hvis du opplever at nettet detter ut med jevne mellomrom: skaff deg en ny, ordentlig router. Den kan du få kjøpt hos oss for 1399,- inkl. mva.

Ta gjerne kontakt så finner vi en løsning tilpasset ditt behov!

Harald Brevig
Daglig leder
PC Vennen AS

Takk for at du tok kontakt!

Meldingen din har blitt sendt til PC Vennen og vi tar kontakt Så fort som mulig.

Lukk